2011-09-28, 10:00Sportkonsulting i Inkospor

Wiedząc jak wiele czynników składa się na wynik, staram się poprawiać każdy, nawet najmniejszy element tej układanki. Jedne pomogły mi bardziej, inne już w niewielkim stopniu, ale do tych, po których odczułem duży progres formy należą: obserwacja treningu za pomocą pulsometru i prawidłowa, zdrowa suplementacja. Na te aspekty stawiam bardzo mocno i już kolejny rok swoje przygotowania opieram na pulsometrze Polar RS 800 CX i odżywkach Inkospor. Wcześniej zamieściłem informacje o tych produktach (odnośniki pod nazwą), teraz chciałbym poinformować, że moja sylwetka przedstawiona została na stronach tych producentów. Zapraszam do odwiedzenia stron i zapoznania się z szeroką gamą pulsometrów Polar i odżywek Inkospor oraz do zadawania pytań, na które chętnie odpowiem.

polar-sylwetka_984

inkospor-sylwetka_892

 


Wszystkie artykuły:

Stage 2 - Robertson [RPA] - 27.03.2012
(2012-03-27, 20:00)
Stage 2 - Robertson [RPA] - 27.03.2012
Podczas Absa Cape Epic 2012 relacje z rywalizacji na trasie ...
więcej
Etap 1 – Robertson [RPA] – 26.03.2012
(2012-03-26, 20:00)
Etap 1 – Robertson [RPA] – 26.03.2012
Podczas Absa Cape Epic 2012 relacje z rywalizacji na trasie ...
więcej
Prolog – Meerendal [RPA] – 25.03.2012
(2012-03-25, 20:00)
Prolog – Meerendal [RPA] – 25.03.2012
Podczas Absa Cape Epic 2012 relacje z rywalizacji na trasie ...
więcej
Songo.info Race - Stellenbosch [RPA] - 21.03.2012
(2012-03-22, 20:00)
Songo.info Race - Stellenbosch [RPA] - 21.03.2012
W środę rano wszystko mamy przygotowane do wyjazdu, szybkie śniadanie ...
więcej
Aklimatyzacja przed Absa Cape Epic - Hermanus [RPA] 17-20.03.2012
(2012-03-20, 20:00)
Aklimatyzacja przed Absa Cape Epic - Hermanus [RPA] 17-20.03.2012
Absa Cape Epic startuje 25 marca. Program przewidziany dla nas ...
więcej
Podsumowanie - Zgrupowanie w Rimini - part 3
(2012-03-10, 20:00)
Podsumowanie - Zgrupowanie w Rimini - part 3
Ostatni news nawiązujący do zgrupowania w Rimini. Krótko opisując jak ...
więcej
Copyright © 2010 Piotr Sarna All rights reserved.