2012-09-05, 10:00Informacje o Górskich Mistrzostwach Polski - Rzeszów - 08.09.2012

Zamieszczam informacje o sobotnim wyścigu.

Dojdzie jeszcze trochę opisu, ale póki co zgromadzone materiały. Możecie oglądnąć kilka zdjęć z trasy do których zrobiłem opisy i zaznaczyłem je na pętli, oddzielnie wrzuciłem całą mapę i wykres. Oczywiście możecie zadawać pytania.

Problem z remontem drogi został rozwiązany i wracamy do wcześniejszej trasy, czyli przejazd ulica Budziwojską!

Potrzebującym tracka GPX wyślę na maila. Zgłaszajcie się na skrzynkę.

Pętle zarejestrowałem i jest do obejrzenia na Endomondo i Stravie.

Zachęcam do zabrania jakiegoś odbiornika GPS z rejestrowaniem trasy, w telefonach np. Endomondo lub STRAVA. Szczególnie polecam drugi, bo będziemy mogli porównać czasy najlepiej podjeżdżającego bikera! O tym napisze jeszcze więcej, w każdym razie szykujcie sprzęt!

Do zo!


Wszystkie artykuły:

Kalkulacje i przygotowania przed Seiffen
(2011-07-26, 20:00)
Kalkulacje i przygotowania przed Seiffen
Oczywistym było dla mnie, że po tak ciężkim wyścigu, jakim ...
więcej
MarathonMan Europe 4 – Salzkammergut - Bad Goisern, Austria - 16.07.2011
(2011-07-21, 20:00)
MarathonMan Europe 4 – Salzkammergut - Bad Goisern, Austria - 16.07.2011
Po raz pierwszy na Salzkammergut byłem w 2005 roku. Krótka ...
więcej
Transgermany i Salzkammergut 2011 - spoty reklamowe.
(2011-07-20, 10:00)
Transgermany i Salzkammergut 2011 - spoty reklamowe.
W tym roku za swój główny cel wybrałem dwie zagraniczne ...
więcej
GC Nowiny - 9. MME_Salzkammergut
(2011-07-19, 22:00)
GC Nowiny - 9. MME_Salzkammergut
Wyścig marzenie. Najdłuższy maraton, ale także dystans i przewyższenia, jakie ...
więcej
Salzkammergut-przygotowania
(2011-07-15, 20:00)
Salzkammergut-przygotowania
We wtorek w nocy ruszyliśmy na najważniejszy jednodniowy wyścig w ...
więcej
GC Nowiny - 8. Cyklokarpaty Pruchnik
(2011-07-05, 22:00)
GC Nowiny - 8. Cyklokarpaty Pruchnik
Pierwszy weekend lipca to spontaniczny start w maratonie z serii ...
więcej
Copyright © 2010 Piotr Sarna All rights reserved.